Nataša Tramišak, mag. iur., voditelj projekta

Ante Modrić, dipl. iur., pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela

Dajana Sušec, viši stručni suradnik za pravne poslove

Davor Glavica, viši stručni suradnik za ekonomske poslove

Danijela Erkapić, stručni suradnik za financijsko poslovanje

Maja Mrković, stručni suradnik za pripremu i provedbu projekata

Davorka Felendeš Pajcur, stručni suradnik za pripremu i provedbu projekata

Poduzetnički inkubator i akcelerator u Antunovcu jedan je od četiri poduzetnička inkubatora na području Osječko-baranjske županije. Nositelj projekta je Općina Antunovac, a partner je Agencija RODA d.o.o. s uključenih šest suradničkih organizacija. Ukupna vrijednost projekta iznosi 21.402.869,68 kuna od čega je 19.698.872,28 kuna bespovratnih sredstava.

Projektom se planira izgradnja objekta sa 3.179 četvornih metara opremljenog prostora, odnosno 34 ureda, dva proizvodna prostora, konferencijska dvorana, dva Co-working prostora i konferencijske sale. Osim izgradnje samog objekta i usluga koje će pružati stanarima objekta planira se umrežavanje poduzetničkih potpornih institucija na području Osječko–baranjske županije kako bi svojim aktivnostima i znanjem stručnjaci koji okupljaju poduzetničke potporne institucije mogli pomoći poduzetnicima u pripremi i razvoju novih projekata te prijavi na natječaj Europske unije, Ministarstva gospodarstva i svih ostalih nadležnih Ministarstava i tijela koja raspisuju takve natječaje kako bi lakše došli do sredstava i u konačnici potaknuli razvoj poduzetništva na području Osječko–baranjske županije.

Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac bit će usmjeren na proizvode napredne informacijsko-komunikacijske tehnologije, ali i za ostale uslužne djelatnosti. Nastojat će povezati usluge poduzetničke infrastrukture i poduzetničkih potpornih institucija te zapravo pomoći poduzetnicima u pripremi i razvoju projekata. Objekt će biti na samoj granici Općine i Grada Osijeka pa se očekuje snažno sudjelovanje poduzetnika s područja Osijeka, ali i šire okolice.