U utorak, 26. studenoga 2019. godine, u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac održana je konferencija „Prkosne i ponosne“ u organizaciji Women in Adria i Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. Konferencija je održana s ciljem educiranja i umrežavanja žena poduzetnica, ali i onih koje to tek planiraju postati. Kroz niz predavanja poduzetnicama su se nastojali prenijeti poslovni savjeti te predstaviti razne modele financijskih potpora u poslovanju.

Konferencija je započela predavanjem odvjetnice Vesne Koški o osiguranju naplate potraživanja, potom je o pripremi EU projekata govorila Tajana Lovrić iz PJR tvrtke, dok je Boris Čagalj, HBOR-ov voditelj područnog ureda za Slavoniju i Baranju, predstavio HBOR-ove kredite.

Održan je i okrugli stol u kojemu su sudjelovali Danijela Žagar, načelnica uprave za poduzetništvo i obrt, Nataša Tramišak, pročelnica Upravnog odjela za investicije i direktorica Agencije RODA d.o.o., Mario Turalija, zamjenik predsjednika Uprave Hamag Bicro te načelnik Općine Antunovac Davor Tubanjski.

Konferencija je privedena kraju izlaganjima žena poduzetnica – Branke Hitner iz tvrtke Carta te Ane Keglović Horvat iz AKH Consulting-a koja je okupljenima ponudila zanimljive odgovore na temu „Kako konačno prestati preživljavati i postati poslovna žena koja zarađuje?“.